2014-09-20 09:07:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A szokásosnál is érzékenyebb lehet

Napi horoszkóp szeptember 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne idegesítse magát feleslegesen, azzal csak elodázza a probléma megoldását. El kéne merülnie kicsit a tudatalattijában, ezért, még ha rosszul is alszik, ne vegyen be altatókat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A szórakozás házában jár uralkodó bolygója, ami feledhetetlenné teszi a mai napját: ne hagyjon ki egyetlen bulizási lehetőséget, a tánc, a társasági élet most elemében találják, sok szívet meghódíthat, barátokat szerezhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr fényszöge eleinte ugyan némi bosszúságot jelez önnek a mai napra, ami a szervezéssel, megbeszélésekkel lehet összefüggésben. Üzleti ügyeket illetően is lehet átmeneti gondja, de a végén mégis jól jár. Csak figyeljen oda a részletekre!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az otthonában nagy erőfeszítésekre kényszerül, ám, ha minden erejét összeszedi, akkor úrrá lehet a helyzeten, a Vénusz erőtereinek köszönhetően. Az útnak indulót szerelem kíséri.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy látszik, sikerült jól kipihennie magát az előző napon, mert hatalmas kedvvel veti magát a munkába. Nem szabad azonban elfeledkeznie az emberi kapcsolatairól sem a munkahelyén, különösen, ha ön vezető beosztású.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagy kedvet érez arra, hogy lakását feldobja valamilyen szép lakberendezési tárggyal. Vigyázzon, mert hamarosan elharapódzhatnak a dolgok, és egy-két apró változtatás helyett lassan átrendezi otthonának a falait is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Márpedig anyagi helyzete amúgy is állandó létharcra kényszeríti, ha nem tud gátat vetni költekezési rohamának, az végül akár az egészsége rovására is mehet. Inkább kerülje ma el a boltokat! Minél csillogóbb, annál inkább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Szaturnusz hatására a szokásosnál is érzékenyebb, szomorkásabb lehet. Nem tűri a durvaságot. Kerülje a sötét alakokat, és a kétes helyeket! A jobbfajta társasági élet viszont rendkívül feldobja: keresse a jómódúak társaságát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A változóban levő nyilvános kapcsolatok hamarosan anyagi haszonnal is kecsegtethetik. A társkapcsolata is változóban van, de ez inkább jót, mint rosszat jelent, már amennyiben képesek lesznek együtt, egyformán változni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lassan eljön az ideje annak, hogy szerencséjét pénzügyi téren is kamatoztassa. A tanulmányok házában járó Vénusz hatására kezd körvonalazódni a módja is, s megteheti első, kezdeti lépéseit a kibontakozásra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a tenyerén hordozza a sorsuk: ma rendkívül sikeres lehet. Szívbéli ügyekben is szerencsés, de ha nem akar még családi áldást, akkor jobb lesz óvatosnak lennie! Az életmódján valamit változtatni kellene, ezt ön is jól tudja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma azok a Halak jegyűek érezhetik magukat igazán jól, akiket valamilyen távoli országba repített a szerencséjük. A többieknek alighanem tele a hócipőjük a mindennapok nyűgeivel, kicsinyes gondjaival, monotóniájával.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: